bøen
Bøen 2 (bildet) er ett av kraftverkene i Hjelmeland kommune i Rogaland som Cloudberry Clean Energy nå sikrer seg. Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Sikrer seg 17 GWh i Rogaland med mulighet for utbygging av ny fleksibel kraftproduksjon.

  • Øyvind Zambrano Lie

Cloudberry Clean Energy har signert en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i Bøen Kraft AS, skriver selskapet i en børsmelding. Bøen Kraft består av Bøen 1 og 2 i Årdal i Hjelmeland kommune i Rogaland. Førstnevnte har vært i drift siden 2006, sistnevnte siden 2016. Forventet gjennomsnittlig...
Artikkelen er 252 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.