haga kroepelien
Energi Norge og Norwea planlegger å slå seg sammen. Stemningen var god allerede da Knut Kroepelien og Åslaug Haga nylig overrakte rapporten Vindkraft i Norge - god praksis i miljøhåndtering til statsråd Terje Lien Aasland tidligere i uken. Foto: Energi Norge

Norwea og Energi Norge har startet samtaler om å danne en ny, stor interesseorganisasjon for fornybar energi i Norge, opplyser de i en pressemelding.

  • Øyvind Zambrano Lie

«På sikt ønsker man også å bringe inn bedrifter og organisasjoner som representerer andre teknologier enn vind- og vannkraft», skriver organisasjonene den felles pressemeldingen. – Norge skal gjennom et grønt skifte. Denne omstillingen krever økt produksjon av fornybar energi. Samspillet mellom vind-, vann-, solkraft, strømnett og andre teknologier blir viktigere....
Artikkelen er 210 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.