glitre
Foto: Glitre Energi Nett

Glitre Energi Nett Holding og Hurum Energi har signert avtale om kjøp av 51 prosent av aksjene i Asker Nett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Glitre Energi Nett vil eie 51 prosent av Asker Nett, mens Hurum Energi beholder eierskap på 49 prosent. Transaksjonen blir gjennomført i dag 15. juni, skriver Glitre Energi i en pressemelding. Ifølge meldingen skal kjøpet gi innbyggerne i Asker syd/Hurum sikrere strømforsyning og forbedrer effektivitet i nettselskapet. – Når Glitre...
Artikkelen er 365 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.