brødbølfoss
Montasje av rørgate til Hafslund Ecos småkraftverk på Brødbølfoss. Foto: Ole-Johnny Myhrvold

Landets høyeste rettsinstans har avgjort: Hafslund Eco har ansvaret for at ei nylagt rørgate sprang lekk på 20 steder.

  • Atle Abelsen

Det startet med en tvist mellom daværende Eidsiva Vannkraft AS, nå Hafslund Eco AS, og Encono som leverandør av GRP-rør (kompositt) til rehabiliteringen av ei rørgate til Brødbølfoss kraftverk i Kongsvinger. Energiteknikk skrev om tvisten i februar 2020. Lekk 20 steder Den nye rørgata på 470 meter sprang lekk på...
Artikkelen er 316 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.