Energi Norges administrerende direktør Knut Kroepelien holdt innlegg på et seminar i Oslo tirsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Utvalget har ikke tatt utgangspunkt i at vi har et vindu på åtte til ti år for å gjøre store utslippskutt, mener Energi Norges-sjef Knut Kroepelien.

  • Øyvind Zambrano Lie

På et overordnet nivå mener Kroepelien at Strømnettutvalget traff godt og leverte «et solid stykke arbeid». – Likevel er det nok et etterlatt inntrykk fra mine medlemmer, og jeg tror også på forbrukssiden, at det er en litt manglende sense of urgency. Man har ikke tatt utgangspunkt i at man...
Artikkelen er 667 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.