sauer kraftlinje sau
Illustrasjonsfoto: Inger Helene W. Riddervold/NVE

Kun 40 prosent av de spurte nettkonsesjonærene har fulgt opp kravet om å innføre et internt kontrollsystem for miljø og landskap, viser en ny rapport fra NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
I 2019 ble det innført en ny bestemmelse i energiloven som sier at alle nettkonsesjonærer skal ha interne kontrollsystemer for å følge opp miljø- og landskapskrav. For å kartlegge statusen på dette arbeidet, har NVE gjennomført en undersøkelse blant konsesjonærer med anleggskonsesjon i regional- og distribusjonsnettet. – Av 69 konsesjonærer...
Artikkelen er 204 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.