broen
Jan Roger Broen (56) blir ny daglig leder i Austri Vind. Foto: Austri Vind

Jan Roger Broen (56) er tilsatt som ny daglig leder i Austri Raskiftet DA og Austri Kjølberget DA i Innlandet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Broen begynner i stillingen 1. september i år, og erstatter Magnus Axelsson, som har ledet selskapene siden 2017, og som har fått ny jobb som operativ sjef/viseadministrerende direktør i det svenske selskapet Eolus. – Broen har en bred teknisk og kommersiell kompetanse fra flere fagområder innenfor industrien, og er derfor...
Artikkelen er 194 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.