tørres
Tørres Øyjordsbakken, ny direktør for økonomi og finans i Haugaland Kraft. Foto: Haugaland Kraft

Tørres Øyjordsbakken (43 år) er ansatt som direktør for økonomi og finans i Haugaland Kraft AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Øyjordsbakken avløser Runar Areklett, som slutter 1. august, skriver Haugaland Kraft i en pressemelding. Øyjordsbakken har vært ansatt i konsernet siden 2015, og har ledet Controller avdelingen med sju ansatte. Han er statsautorisert revisor, utdannet siviløkonom fra NHH med spesialisering i regnskap og økonomisk styring. Han har også en Master...
Artikkelen er 126 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.