Daglig leder Tiril Fjeld i Haugaland Næringspark og administrerende direktør Kristian Gautesen i Endra signerer intensjonsavtale om solpark. Foto: Haugaland Kraft

Endra signerer intensjonsavtale med Haugaland Næringspark.

  • Øyvind Zambrano Lie

Haugaland Krafts solenergiselskap, Endra AS, har signert intensjonsavtale for å etablere en storskala solcellepark i Haugaland Næringspark på Gismarvik. – Dette er en milepæl for oss, og et tydelig signal om hvordan vi tenker å satse i årene fremover, sier konsernsjef i Haugaland Kraft, Olav Linga, i en pressemelding. Uavklart...
Artikkelen er 348 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.