hafslund
Fra rehabiliteringen av Hafslund kraftverk. Foto: Hafslund Eco

Etter to magre halvår ser nå leverandørindustrien til kraftselskapene de neste årene lysere i møte.

  • Atle Abelsen

Hos Rainpower AS, Norges eneste produsent av turbinaggregater og løpehjul over småkraftstørrelse, ser de endelig en lysning i ordreinngangen. Industriselskapet hadde så lite å gjøre at de måtte permittere 14 ansatte rundt årsskiftet. Nå har selskapet imidlertid kommet seg et lite stykke opp av kneika, og har tatt inn alle...
Artikkelen er 745 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.