sørumsand
Bildet er tatt på Rainpowers verksted på Sørumsand. Arkivfoto: Rainpower

Flytter virksomheten til Tranby hos den nye eieren Aker Solutions, 70 kilometer unna.

  • Øyvind Zambrano Lie

Rainpower legger ned fabrikken i Sørumsand i Lillestrøm kommune, og flytter all virksomheten over til Aker Solutsions' fabrikk i Tranby i Lier kommune. Stedene ligger 70 kilometer fra hverandre, på hver sin side av Oslo. Strekningen tar i beste fall en time å kjøre, men i rushtiden kan det ta...
Artikkelen er 978 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.