mast montør
Foto: Linea

Pågangen av nye henvendelser fra både private og næringsliv har tatt fullstendig av, ifølge selskapet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Linea har merket en stor økt pågang fra kunder som ønsker ny tilknytning til strømnettet og fra andre som ønsker å øke effektuttaket. Dette har ført til at saksbehandlingstiden har økt kraftig i løpet av det siste året. Selskapet går derfor nå ut i en pressemelding og varsler at saksbehandlingstiden...
Artikkelen er 572 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.