mast
Arkivfoto: Nordkraft

Eierne til Trollfjord, Andøy Energi og Nordkraft har sagt ja til fusjon.

  • Øyvind Zambrano Lie

Eierne til de tre selskapene sa tidligere i år ja til å utrede mulighetene for fusjon. Det har siden da vært dialog mellom selskapene og eierne. I mai ble beslutningsgrunnlaget lagt frem for eierne Hadsel kommune (Trollfjord), Andøy kommune (Andøy Energi) og eierne i Nordkraft. I løpet av juni hadde...
Artikkelen er 259 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.