nidarosdomen
Illustrasjonsfoto: Edgar El/Wikimedia Commons

Skal levere vern-, kontroll- og apparatanlegg til en rekke transformatorstasjoner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Siemens Energy har inngått en rammeavtale med Tensio som er estimert til mellom 600 og 650 millioner kroner. Følgende strømstasjoner/transformatorstasjoner i Trondheim skal enten oppgraderes eller bygges nytt i årene som kommer (estimert tidspunkt for byggestart): Belbuan/Strindheim (2023) Buran (2026) Storhaugen/Byåsen (2027) Strinda (2028) Paulinelund (2029) Brattøra (2030) Moholt (2031)...
Artikkelen er 90 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.