sæther
Statssekretær Elisabeth Sæther (Ap) i Olje- og energidepartementet. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

– Hvordan blir utgangspunktet for de som skal investere hvis de vet at ved neste valg kan det bli andre prioriteringer som gjelder, spør statssekretær Elisabeth Sæther i OED.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Flere har tatt til orde for at man skal å prioritere enkelte typer strømbruk foran andre når det er mangel på nett. Da blir gjerne bitconiproduksjon trukket fram som eksempel på noe uønsket. Strømneettutvalget avviste imidlertid forsalget, og på et seminar i Oslo tirsdag gikk statssekretær Elisabeth Sæther (Ap) i...
Artikkelen er 509 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.