nedre otta
Illustrasjonsfoto:: Nedre Otta

Men andelen opprinnelsesgarantert strøm sank fra 2020 til 2021.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
NVEs beregning av varedeklarasjonen for strømleverandører 2021 er publisert. Der går det fram at det i 2021 ble kjøpt 32,5 TWh strøm med opprinnelsesgarantier i Norge. Det ble til sammen kjøpt 139,5 TWh strøm i Norge, slik at andelen strøm med opprinnelsesgarantier ble 23,3 prosent. I 2020 ble det kjøpt...
Artikkelen er 234 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.