Tokke
Maskinsalen i Tokke kraftverk. Illustrasjonsfoto: Statkraft

Regjeringen fulgte NVEs anbefaling, nåverdien for vannkraft-tapet er 341 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Regjeringen fastsatte fredag reviderte konsesjonsvilkår for Tokke-Vinje reguleringen i Tokke og Vinje kommuner i Telemark. Hovedformålet med revisjonen er å bedre miljøtilstanden i vassdraget. Endringene er i tråd med NVEs anbefaling, og de samlede kravene gir et årlig krafttap på ca. 44 GWh. «Til sammen vil de nye kravene til...
Artikkelen er 488 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.