nsl skjøt
Bildet ble tatt i juni 2021, da kabellengdene fra Norge og England ble hentet opp fra havbunnen og skjøtet. Foto: Statnett/NSL

Har dratt inn 7,2 milliarder kroner i årets fem første måneder.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter å ha tjent rekordhøye 2 milliarder kroner i flaskehalsinntekter i mars, ble inntektene noe mindre i april og enda litt lavere i mai. Nivået er imidlertid fremdeles svært høyt. Statnett fikk til sammen inn 107,6, millioner euro i flaskehalsinntekter i mai, viser en oversikt på selskapets nettside. Med dagens eurokurs...
Artikkelen er 280 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.