småkraftverk
Arkivfoto: Stein Arne Bakken

Energi- og miljøkomiteen ber om fortgang i konsesjonsbehandlingen for småkraftverk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, avga Stortingets energi- og miljøkomité i går sin innstilling i forbindelse med tilleggsmeldingen til Energimeldingen. Småkraftforeninga hadde bedt om en merknad til meldingen om småkraftpotensialet og behovet for å behandle nye konsesjonssøknader, og fikk gjennomslag for sitt ønske. Fortgang Komiteens flertall, medlemmene fra Arbeiderpartiet, Høyre og...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.