evenstad
Dammen skal forsterkes med betong, som forankres i fjellgrunnen og i dammen. Foto: Agder Energi

Agder Energi Vannkraft er godt i gang med å oppgradere dammen ved Evenstad kraftstasjon i Froland.

  • Øyvind Zambrano Lie

Dammen skal forsterkes med betong, som forankres i fjellgrunnen og i dammen. – Dette har vi planlagt i ett år, og det er godt å komme i gang, sier prosjektleder Tor Åmdal i Agder Energi Vannkraft i en melding. Ny betong Det er nå full aktivitet med den grundige oppgraderingsjobben...
Artikkelen er 246 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.