smisto
Tunneldrivingen har vært gjenstand for de store forsinkelsene og rettstvisten mellom byggherren og entreprenøren i Smisto-utbyggingen. Foto: Smisto Kraft

Smisto-utbyggingen volder fremdeles hodebry for SKS og Helgeland Kraft.

  • Atle Abelsen

[abform_energi]
Etter at Smisto Kraft AS anket dommen i Helgeland tingrett i november i fjor, der de ble dømt til å betale Hæhre Entreprenør AS 246,8 millioner kroner pluss forsinkelsesrenter for konflikten omkring forsinkelser og uavklarte ansvarsforhold i kontrakten knyttet til utbyggingen av de tre kraftverkene i Smisto-prosjektet i Nordland, har...
Artikkelen er 293 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.