solpark
På arealet som er tiltenkt solparken legges det opp til kombinert sauebeite og solkraft-produksjon. Foto: Agder Energi

Agder Energi inngår partnerskap med BTG Solenergi om å etablere det som kan bli Norges største solkraftanlegg i Birkenes kommune i Agder.

  • Øyvind Zambrano Lie

Planlagt byggestart er 2023, skriver Agder Energi i en pressemelding. På arealet som er tiltenkt solparken legges det opp til kombinert sauebeite og solkraft-produksjon. – Med dette prosjektet ønsker vi å vise hvordan vi kan utvikle bakkemontert solkraft på en smart og bærekraftig måte. Det at vi samtidig bidrar til...
Artikkelen er 452 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.