nve bygget
NVE-bygget ved Majorstua i Oslo. Foto: Tore Halvorsen

RME foreslår endringer for å ta bedre hensyn til forskjeller i nettselskapenes rammevilkår.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE foreslår endringer i modellen for å ta hensyn til geografiske rammevilkår. Modellen brukes når RME beregner nettselskapenes inntektsrammer. Forslaget er nå på høring. – Norge er et langstrakt og variert land med hardt vær og utfordrende terreng. Nettselskapene er utsatt for ulike rammevilkår som...
Artikkelen er 245 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.