elbillader
Private elbilldere har stått for det største volumet av handel med fleksibilitet i NorFlex-prosjektet. Foto: Atle Abelsen

Agder Energi har forlenget NorFlex-prosjektet med ett år. Nå inviterer de flere selskaper til å teste og utvikle produkter for fleksibilitetsmarkedet.

  • Atle Abelsen

Bare i handelsperioden fra november 2021 til mars i år har de åtte aggregatorene i det storskala pilotprosjektet NorFleks gjennomført mer enn 10.000 handler med fleksibilitet over markedsplassen Nodes, til et volum av mer enn 600 MW. Utvide Prosjektet skulle egentlig vært avrundet i april i år, men prosjektleder Rune...
Artikkelen er 541 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.