ys
1. nestleder i YS, Hans-Erik Skjæggerud. Skjæggerud er skeptisk til strømstøtte til bedriftene. Foto: YS

Hvis en bedrift skal få støtte hver gang det går dårlig, men slipper å betale tilbake når det går bra, er det skattebetalerne som bærer risikoen, ikke bedriftseieren, påpeker YS.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Mens LO er blant forkjemperne for strømstøtte til bedriftene, er tonen en annen hos Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS). – Vi ser nå at store aktører tar til orde for at bedriftene også skal få støtte til å betale strømregningene. Men med koronastøtten friskt i minnet må vi tenke oss veldig nøye...
Artikkelen er 362 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.