christian rynning-tønnesen
Statkrafts konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen. Foto: Statkraft

Eksportrestriksjoner kan fort bli møtt med mottiltak som kan skape problemer for vårt væravhengige kraftsystem, påpeker Statkraft-sjefen.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
– Jeg tror det er utrolig viktig at vi i Norge har den holdningen at selv om verdenshandelen har sine utfordringer, så er det viktig at handelen mellom Norge og Europa går fritt, og spesielt på energi og på metaller, sa Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen i en debatt på Arendalsuka tirsdag....
Artikkelen er 223 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.