syvertsen
Konsernsjef i Agder Energi, Steffen Syvertsen, forblir konserndirektør når selskapet slås sammen med Glitre Energi. Foto: Agder Energi

I andre kvartal i år produserte selskapet 1.093 GWh, mot 2.151 GWh i samme kvartal i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Det går fram av selskapets resultatrapport. Agder Energis vannkraftproduksjonen i første halvår samlet sett var 3 441 GWh, som innebærer en nedgang på 32 prosent fra tilsvarende periode i fjor. - For å håndtere den krevende energisituasjonen har vi satt beredskap i alle vassdrag og vi har redusert produksjonen for...
Artikkelen er 532 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.