RUYTER
Hafslund vil synliggjøre fjernvarmens betydning i tiden framover, skriver konsernsjef Finn Bjørn Ruyter i en pressemelding. Foto: Hafslund

Hafslund fikk i første halvår et resultat før skatt på 5.074 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er over to milliarder kroner mer enn første halvår i fjor, da resultatet før skatt ble 2.940 millioner kroner. Skattekostnaden i første halvår i år ble imidlertid hele 3.920 millioner kroner som følge av de høye spotprisene. Dermed fikk selskapet et resultat etter skatt på 1.154 millioner kroner, på...
Artikkelen er 295 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.