nettpartner
Illustrasjonsfoto: Nettpartner

Energi Norge møter EL og IT Forbundet hos Riksmekleren torsdag og fredag. Blir de ikke enige, tas over 1100 ansatte ut i streik fra lørdag morgen, ifølge Energi Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

EL og IT Forbundet varslet i dag hvilke selskaper som blir tatt ut i tilfelle streik fra helgen. Forbundet har ifølge Energi Norge uten unntak valgt entreprenørbedrifter i dette oppgjøret: Dragefossen AS Eviny Solutions AS Frost Kraftentreprenør AS Infratrek Norge AS / Omexom ISE AS Kraftmontasje AS Laje AS Nettpartner...
Artikkelen er 235 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.