rosskrepp
Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

150 GWh vann som i stor grad kunne vært lagret til tappesesongen, ble produsert i uke 34 i Sør-Norge. Det er dobling fra 68 GWh i uke 33.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det viser ferske tall fra Statnett. NVE ser ikke ut til å ha tatt noen drastiske grep for å få ned økningen i tappingen. «Det er små variasjoner fra forrige uke i den produksjonen som rapporteres inn fra sørlige Norge. NVE har hatt dialog med enkelte produsenter for å få...
Artikkelen er 248 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.