Eidsiva
Eidsivas hovedkontor på Hamar. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Kostnaden til nettap i første halvår ble mer en doblet fra samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tirdag la Eidsiva fram et driftsresultat for første halvår på minus 223 millioner kroner, en nedgang på over en milliard kroner fra samme periode i fjor. Det som preger resultatet mest, er at Elvia på grunn av de høye kraftprisene fikk en svært kraftig økning i kostnader til netttap og...
Artikkelen er 387 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.