kandal
Kandal kraftverk i Gloppen kommune i Nordfjord. Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Finsk Kraft AB og Cadre AS kjøper Kandal Kraft AS fra grunneierne i Gloppen kommune i lavprisområdet NO3.

  • Øyvind Zambrano Lie

Finsk Kraft, på finsk Suomen Voima, eier fra før syv kraftverk i Norge, og overtar 1. september sammen med Cadre 100 prosent av aksjene i Kandal Kraft AS. Kandal kraftverk ble åpnet i 2009, og ligger i Gloppen kommune i Nordfjord, i området NO3 hvor kraftprisene er lave. – Krevende...
Artikkelen er 244 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.