venturer
M/V Fugro Venturer (bildet) har satt i gang med undersøkelser av havbunnen i den østlige delen av Sørlige Nordsjø II. Foto: Fugro Norway AS

M/V Fugro Venturer har satt i gang med undersøkelser av havbunnen i den østlige delen av Sørlige Nordsjø II.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Det skriver  Olje- og energidepartementet (OED) i en melding på sin nettside. OED fikk i høringen av utlysningsområder innspill om at dette området egner seg best for det første prosjektet som skal utvikles med nettilknytning til Norge. Det er dette området som ligger nærmest fastlands-Norge, og som ifølge OED dermed...
Artikkelen er 184 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.