norwegian energy days
Mark Turner i Baringa, Marcus Ferdinand i Greenfact, Tobias Federico i Energy Brainpool og Toini Løvseth i Energi Norge satt i panelet under Norwegian Energy Days torsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Å begrense utvekslingskapasiteten med nabolandene vil være svært farlig og ødeleggende for de langsiktige klimamålene, advarer analysesjef Marcus Ferdinand i Greenfact.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Man har denne fristende følelsen av at man kan gjøre noe på veldig kort sikt, nemlig å stenge kablene til nabolandene. Det er et veldig sterkt signal. Og det vil sannsynligvis ha den ønskede effekten i en uke, men ikke lenger, fordi grensene vil plutselig stenges, advarte analysesjef i...
Artikkelen er 275 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.