sysendammen

Mellom 1. juli og 14. august ble kun 1,8 prosent av den totale kraftproduksjonen i Sør-Norge produsert i kraftverk som kunne lagret vann for bruk til vinteren.

  • Øyvind Zambrano Lie

I tillegg er det om lag like mye produksjon fra vann som alternativt kunne ha blitt pumpet opp i magasiner for lagring. Det vil si at om lag tre prosent av den totale kraftproduksjonen kom fra kraftverk der vannet kunne ha blitt lagret frem til vinteren, går det fram i...
Artikkelen er 349 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.