aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap) på Arendalsuka. Skjermdump: NHO

– Når det er tomt for vannkraftprosjekter, så kom og vis den tomme porteføljen, sa energiministeren på Ardendalsuka.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet artikkel. Under en debatt i regi av NHO tok energiminister Terje Aasland til motmæle mot antydninger om at det er lite potensial for ny produksjon å hente i vannkraften. – Det er noe potensial igjen, da. Det er noen kroner som kan investeres fremdeles i vannkraft. Både i oppgradering,...
Artikkelen er 729 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.