nett suleskardveien
Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie

Mens noen kommuner tjener store penger på de høye strømprisene, blir det svært dyrt for andre.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i et brev Samfunnsbedriftene og kommunenes interesseorganisasjon KS sammen har sendt til olje- og energiminister Terje Aasland. «De økte strømprisene medfører også kraftig økte driftskostnader i all kommunal virksomhet i de geografiske områdene som er rammet av høye strømpriser», påpekes det i brevet. Det understrekes at det...
Artikkelen er 229 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.