KVALE KRAFTVERK
Foto: Foto: Småkraft AS

Statssekretær Elisabeth Sæther i OED kaller den vanlige eierskapsmodellen i småkraftbransjen for «god».

  • Øyvind Zambrano Lie

På Småkraftdagane i Bergen tirsdag kom Sæther med beroligende signaler til småkrafteiere som eventuelt har vært urolige for formuleringen i Hurdalplattformen om å gjøre «en gjennomgang av lovverket knyttet til småkraft med sikte på å sikre nasjonalt eierskap i sektoren». – Vi har sagt i Hurdalsplattformen at nasjonalt eierskap rundt...
Artikkelen er 279 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.