arvid moss
Hydros konserndirektør for energi og forretningsutvikling snakket tirsdag på Arendalsuka. Skjermdump: NHO

For hvis ikke industrien ser ny kraft komme, vil den ikke investere, sier Hydros Arvid Moss.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Europa kommer til å være permanent short på grønn energi fram til 2050. Det betyr at fornybar kraft er en verdifull ressurs. Vi må bruke den riktig, vi må bygge rikelig og vi må bygge raskt, sa Hydros konserndirektør for energi og forretningsutvikling Arvid Moss under en debatt på...
Artikkelen er 194 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.