Christian Stav
Konsernsjef Christian Stav i NTE. Foto: NTE

Sikringshandel bidro til at selskapet nesten doblet driftsresultatet fra første halvår i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

NTE oppnådde i første halvår et driftsresultat på 273 millioner kroner, mot 146 millioner kroner samme periode i fjor. Dette til tross for at gjennomsnittlig spotpris i selskapets produksjonsområder kun var 18,3 øre per kWh i første halvår 2022, mot 32,4 øre per kWh første halvår i 2021. God sikring...
Artikkelen er 252 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.