statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Olav Helland/Wikimedia Commons

Statnetts inntekter på flaskehalsene internt i Norge ble over dobbelt så høye som de har vært i noen enkeltmåned tidligere.

  • Øyvind Zambrano Lie

I juli tok Statnett inn 297,9 millioner euro i flaskehalsinntekter, går det fram av en oversikt på selskapets nettside. Med en eurokurs på om lag 10 kroner, blir det nesten 3 milliarder kroner. Den forrige flaskehalsrekorden satte Statnett i mars i år, på 208,9 millioner euro. Doblet de interne inntektene...
Artikkelen er 291 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.