tegneby
Tegneby transformatorstasjonen i Vestby kommune nord for Moss falt ut og skapte et stort strømbrudd 12. november.

Statnett skadet Elvias styrekabler slik at 73.300 kunder mistet strømmen. Likevel vil RME gjøre Elvia til ansvarlig konsesjonær for strømbruddet.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Reguleringsmyndigheten for energi (RME) varsler at vi vurderer å fatte vedtak om at Elvia er ansvarlig konsesjonær for feilen som førte til at 73.300 kunder i Follo og tidligere Østfold fylke mistet strømmen 12. november 2020. Feilen oppsto da Statnett arbeidet med å fjerne et gammelt, frakoblet kontrollanlegg i Tegneby...
Artikkelen er 696 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.