rosskrepp
Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Redusert trykk i magasinene gir lavere kraftproduksjon.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Hvor mye energi tapes på grunn av redusert fallhøyde og lavere trykk i magasinene når vannkraften produseres med lav magasinfyllingsgrad som nå, spør Frps Mmarius Arion Nilsen i et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland. Aasland minner i sitt svar om at det kun er kraftverk med inntak direkte i...
Artikkelen er 221 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.