sæther
Statssekretær Elisabeth Sæther i OED så på Småkraftdagane i går blank nei til å støtte småkraftverk nord for prisskillet. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men nå ligger prisene i NO3 og NO4 an til å øke så mye at småkrafteierne der kan klare seg svært godt likevel, viser analyse fra Volue Insight.

  • Øyvind Zambrano Lie

De enorme prisforskjellene mellom Nord- og Sør-Norge var bakteppet for Småkraftdagane i Bergen tirsdag. Oddbjørn Brunstad tok ordet på vegne av 14 grunneiere som eier Brunstad kraftverk (14 GWh) i Sykkylven på Sunnmøre, nord for prisskillet. – Oppmuntret av myndighetene har vi bygget ut en økt kapasitet, som på grunn...
Artikkelen er 1134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.