morisbak
Stein Inge Morisbak skal lede i Haugaland Kraft Energi AS. Foto: Haugaland Kraft

Etter fire år som direktør for utvikling og digitalisering i Haugaland Kraft AS trer Stein Inge Morisbak inn som leder i Haugaland Kraft Energi AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Avtroppende direktør John Harald Jakobsen fortsetter i selskapet som seniorrådgiver, skriver Haugaland Kraft i en pressemelding. Avdeling for utvikling og digitalisering blir integrert i Haugaland Kraft Energi. - Selskapet har med dette styrket bemanningen med 15 teknologer som skal bidra til å gjøre selskapet til det fremste teknologiselskapet i strømbransjen....
Artikkelen er 196 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.