Jannicke Hilland
Avtroppende konsernsjef Jannicke Hilland i Eviny. Arkivfoto: Eviny

Har takket ja til å jobbe for en «delvis konkurrerende virksomhet».

  • Øyvind Zambrano Lie

Jannicke Hilland slutter som konsernsjef i Eviny. Etter syv år i sjefsstolen har hun meddelt styret at hun «har takket ja til et nytt spennende jobbtilbud», skriver Eviny i en pressemelding. Hilland ønsker ikke å si nå hvor hun skal jobbe. «Det blir offentliggjort senere hvilken jeg jobb jeg skal...
Artikkelen er 395 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.