Rosskrepp
Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

4,9 prosent av vannet som ble produsert i Sør-Norge i uke 33, kunne i stor grad vært lagret til tappesesongen. Det er mer enn tidligere i sommer.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i en oversikt Statnett har sendt til NVE over situasjonen i de sørnorske prisområdene NO1, NO2 og NO5. De 4,9 prosentene utgjør 68 GWh. Halvparten av dette, 2,4 prosent, er vann som kunne vært lagret direkte for bruk i vinter. Den andre halvparten, 2,5 prosent, er vann...
Artikkelen er 490 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.