helgeland kraft
Foto: Helgeland Kraft

Lave spotpriser og store tap på finansiell sikring tynger Helgeland Krafts halvårsresultat.

  • Øyvind Zambrano Lie

Mens Helgeland Kraft i første halvår i fjor hadde et resultat innen Vannkraft på 52,1 millioner kroner, endte resultatet i samme periode i år på minus 46,6 millioner kroner. «Første halvår var preget av veldig lave priser og ekstrem prisendring i forhold til systemprisen, blant annet som en konsekvens av...
Artikkelen er 408 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.