mast linje
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Strømstøtten hindret ny pristopp for husholdningene i 2. kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Den gjennomsnittlige strømprisen husholdningene måtte betale, inkludert avgifter og nettleie og fratrukket strømstøtte, var på 137,3 øre/kWh i 2. kvartal, melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Det er en liten økning fra forrige kvartal, men lavere enn toppen i 4. kvartal 2021. Den gjennomsnittlige strømstøtten fra myndighetene utgjorde 68 øre/kWh i 2....
Artikkelen er 475 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.