statnett
Bildet viser montering av master i Vestre korridor. Arkivfoto: Statnett

Investeringene i nett bidrar mest til den ventede oppgangen, ifølge SSB.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Virksomhetens nyeste anslag for samlede investeringer i kraftforsyning for 2022 er litt over 27 milliarder kroner, mål i løpende verdi, melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Dette tilsvarer en kraftig nedgang på nesten 19 prosent sammenlignet med tilsvarende anslag for 2021. «Nedgangen skyldes hovedsakelig et tydelig fall innenfor produksjonsleddet. Avsluttede vindkraftprosjekter i...
Artikkelen er 116 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.